Podcast

Jakso 19: Tarja Taavo, 57, Rovaniemi: Työ sujuu paremmin, kun mieli ei ole kuohuksissa

”Mitä enemmän meillä on mieli kuohuksissa, sitä enemmän meille tulee virheitä”, sanoo työnohjaaja Tarja Taavo Liisa Lapin ihmemaassa -podcastin kesän ensimmäisessä jaksossa, jossa puidaan taakse jääneen koronakevään opetuksia ja pohditaan sitä, mitä hyötyä erilaisista läsnäolon taidoista on poikkeusaikoina.

Liisa Lapin ihmemaassa -podcast palaa juhannuksena ääneen uusin jaksoin. Kesäkauden ensimmäisessä jaksossa tavataan työnohjaaja, joogaopettaja ja mindfulness-ohjaaja Tarja Taavo Rovaniemeltä.

Tornionjokilaaksosta lähtöisin oleva 57-vuotias Tarja on työskennellyt työnohjaajana Lapissa 15 vuotta. Työssään hän on päässyt aitiopaikalta näkemään, miten lappilaiset voivat työelämässä ja mitkä ovat työnteon kipupisteitä.

”On tunne, että aika paljon tuntee ja tietää työelämästä, työyhteisöjen ilmiöistä ja mitä ihmisille kuuluu työssä”, Tarja sanoo.

Jaksossa ruoditaan taakse jäänyttä koronakevättä ja sen opetuksia sekä kysellään, mitä erilaiset läsnäolon taidot, kuten jooga ja meditaatio, voivat antaa meille poikkeusaikoina.

”Toukokuun lopun viimeisissä työnohjauksissa alkoi näkyä ihmisten väsyminen”, Tarja kertoo jaksossa.

Kuuntele podcastista, mitä Lea on työnohjaajana työelämästä oppinut ja mitä oppeja hän voi jakaa meille näin kesäloman kynnyksellä.

Leave a Reply